A vizet felforraljuk a fűszerkeverékkel. Közben a rizst üvegesre pirítjuk kevés olívaolajon.
Ezután ráöntjük a forró vizet, és beletesszük a zöldségkeveréket. Ízlés szerint borsozzuk. Felforraljuk, de nem kavargatjuk. Amikor megpuhult a rizs, elzárjuk alatta a tüzet, és lefedve állni hagyjuk.
A halat megtisztítjuk, megsózzuk, majd paprikás liszben megforgatjuk. Forró olajban szé pirosra sütjük.
Megjegyzés
Tavaszi színek kavalkádja, fogyókúrázóknak is nagyon remek fogás.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.