A hekket megtisztítjuk, lekaparjuk a pikkelyeket, majd beirdaljuk, bedörzsöljük sóval és legalább 1 órát állni hagyjuk, hogy a só jól átjárja.
A lisztet, a kukoricadarát, a pirospaprikát összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A halakat egyenként beleforgatjuk a paprikás lisztbe és forró olajban ropogósra kisütjük. Papírtörlőre szedjük ki, hogy az olajat felitassuk.
A burgonyát megpucoljuk, hasábokra vágjuk, és forró olajban kisütjük. Megsózzuk, majd a hallal tálaljuk, házi kovászos uborkát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.