A kukoricapelyhet hűtőtasakba tesszük, és nyújtófával összetörjük. Elvegyítünk 5 dkg lisztet az őrölt paprikával, egy kevés sóval és borssal.
A tojásokat habosra keverjük, majd összedolgozzuk a megmaradt liszttel és a joghurttal. Akkor jó, ha sűrű tésztát kapunk.
A megtisztított hagymákat felkarikázzuk, és gyűrűire bontjuk. Mindet megforgatjuk a paprikás lisztben, azután a tésztamasszában, végül a kukoricapehelyben.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük. Kevés olajjal megkenjük azt, majd a 200 fokos sütőbe toljuk 10 percre. Azután kivesszük, elrendezzük rajta a hagymakarikákat, visszatoljuk a sütőbe, és 15 perc alatt mindet aranyszínűre sütjük. A sütési idő felénél megfordítjuk őket.
Kikeverjük a tejfölt néhány felaprított mentalevéllel. Megsózzuk és borsozzuk. Citromgerezdekkel és mentalevéllel díszíthetjük. A hagymakarikákat ezzel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.