A tésztát egy nagy lábasban megfőzzük, közben egy teflon serpenyőben a vajat közepes lángon hevítjük, a lazac kockákat átforgatjuk, a zúzott fokhagymát hozzádobjuk, és épp addig hőkezeljük, hogy ne legyen nyers, de ne is essen szét.
A felezett koktélparadicsomot is hozzáadjuk, ezzel is átforgatjuk, majd sózzuk, borsozzuk és tejszínnel felöntjük, ha kell, a tészta főző vizéből kicsit merhetünk hozzá.
Végül a citrom levével meglocsoljuk és a kifőtt tésztával elkeverjük. A tojáskockákat a tetejére halmozzuk, a snidlinggel megszórjuk.
2016.04.21.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.