Elkészítés: A megmosott paradicsomot rövid időre forró vízbe dobjuk, ha kiszedtük, lehúzzuk a héját, és a paradicsomot apróra vágjuk.
Forró olajon megpároljuk a felmetélt hagymát, rátesszük a paradicsomot, azután 2 dl vízzel felöntjük. Beletesszük a húsleveskockát, az összezúzott fokhagymát, őrölt borsot és abazsalikomot. Fedő alatt addig főzzük, amíg a paradicsom pépes nem lesz, illetve sűrű krémessé válik.
Közben a tésztát sós vízben kifőzzük.
Tálalás előtt összeforgatjuk a tésztát a paradicsommal, majd sajtot szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.