1. Így készül a tészta
Gőz fölött verjük sűrű habbá a tojásfehérjét, miközben adagoljuk hozzá a porcukrot, majd keverjük fényes, kemény habbá. Egy fakanál segítségével vegyítsük a habba az őrölt diót és a zsemlemorzsát is.
2. Formázzunk kiflit!
A masszát merjük egy habzsákba, és a sütőpapírral bélelt tepsibe nyomjunk belőle apró kifliket. Süssük 140 °C-ra előmelegített sütőben 20 percig, majd hagyjuk kihűlni.
3. Készítsük el a tölteléket!
Vízfürdő fölött verjük habbá a kakaóval és a kristálycukorral elkevert tojásokat. Főzzük sűrűre, majd hagyjuk kihűlni. A vajat egy tálban keverjük habosra, kanalanként adagoljuk hozzá a kakaós krémet, és alaposan keverjük össze. Mindegyik kiflire nyomjunk egy-egy adag krémet, majd öntsük le a csokoládémázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.