A megtisztított húst klopfoljuk ki kissé, majd sózzuk be a szeleteket. Mártsuk meg mindet a habosra vert fehérjében, majd egyenletesen szórjuk meg a parmezánnal.
Béleljünk ki egy serpenyőt sütőpapírral. Vonjuk be olajjal, helyezzük rá a hússzeleteket. Süssük közepes lángon oldalanként 2-2 percig.
Forrósítsuk fel a vajat, adjuk hozzá a megtisztított, felaprított zöldségeket a zöldborsóval együtt, majd fedő alatt, kis lángon pároljuk az egészet puhára. Végül sózzuk és borsozzuk meg ízlés szerint.
A zöldsalátákat mossuk és szárogassuk meg. Közvetlen a tálalás előtt óvatos mozdulatokkal forgassuk össze az olívaolajjal, az ecettel és a citromlével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.