Elkészítés: A rizst olajon felhevítjük, rádobjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd forró zöldséges alaplével fölengedjük, fűszerezzük sóval és őrölt feketeborssal. Rádobjuk a petrezselymet, 1 kanál vajat, ráöntjük a Chardonnayt, rácsavarjuk a citromot, és letakarva, közepes tűzön (néha kavargatva) puhára pároljuk. A jó rizottó puha és szaftos. Ha főzés közben a lé elpárolgott, akkor öntsünk egy kis vizet hozzá.
A rákot forró serpenyőben, vajon 2-3 percig pároljuk, de grillezhetjük is.
Tálalás előtt a rizottóba parmezán sajtot reszelünk. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.