A megmosott hajdinát megfőzzük, és kb. 10 percig duzzasztjuk. Hozzákeverjük a hajdinalisztet, a tojást és az egyik csomag karikára vágott és kevés olajban megpirított újhagymát. Sózzuk, majoránnával fűszerezzük és jól összekeverjük. A masszából hengereket formázunk, amelyeket zsemlemorzsába forgatunk és bő forró olajban ropogósra sütünk. A zöldségféléket megtisztítjuk, a sárgarépát, karalábét és a hagymát hasábokra vágjuk, egy kevés forró kukoricaolajban pároljuk, pirítjuk, sózzuk és egy kevés vízzel fedő alatt félpuhára pároljuk. A spárgát forró sós vízben megfőzzük. A megpárolt zöldségeket forrón a tanyérra helyezzük, mellé tálaljuk a ropogósokat és snidlinggel fűszerezett joghurtot kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.