A zöldbabot megpucolom, darabolom. A hagymákat apróra vágom. A petrezselymet aprítom, a tarját kockára vágom.
Egy edényben, olajon, megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a tarját, majd a babot, s babérlevelet, fűszerezem, öntök bele kevés ecetet, adok hozzá kevés cukrot, felöntöm vízzel, s el kezdem főzni. Amikor már kész, behabarom lisztes tejföllel, teszek bele petrezselymet, felrottyantom.
Tálaláskor egy mélytányérba merek a zöldbabból és a tarjából, kanalazok rá tejfölt, s szórok rá petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.