Elkészítés: A csülköt feltesszük főni. A szalonnát apró kockára vágva megpirítjuk, ennek zsiradékához hozzáadjuk a sertészsírt, majd a kockára vágott hagymát. A hagyma abálása utan ezt feélrerakjuk, kihűlése után hozzáadjuk a kalocsai paprikát, jól elkeverjük. A megabált hagymához hozzáadjuk a karikára vágott paprikát és a paradicsomot, visszahelyezzük a tűzhelyre, hozzárakjuk a pirított szalonnát, fűszerezzük, felengedjük vízzel.
A megfőtt csülköt kicsontozzuk, és felkockázva hozzáadjuk a csonttal együtt, ismét felengedjük vízzel, és hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, és addig főzzük, míg minden megpuhul, és nagyon kevés leve marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.