A sertésmájat megmossuk, kivágjuk az ereit, majd felcsíkozzuk. A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, gyűrűkre bontjuk. Megsózzuk kissé, majd egy kevés lisztben megforgatjuk.
Egy magas oldalú serpenyőben felforrósítunk 200 ml olajat, és kisebb adagokban aranyszínűre sütjük benne a hagymakarikákat. Ezután papírtörlőre szedjük őket, hogy jól lecsepegjen.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, és nagy lángon, többször megkeverve megpirítjuk benne a májdarabokat kb. 6 perc alatt. Ha ezzel elkészültünk, egy tálra szedjük, végül sózzuk és borsozzuk. A sült hagymával tálaljuk, zöldfűszerekkel díszíthetjük. Burgonyapüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.