Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A sonkát apró kockákra vágjuk. A tojásokat kettéválasztjuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A sonkát, a tejfölt, a tojássárgáját a tésztához keverjük, sóval ízesítjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a tésztához adjuk. Nagy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és kb. 4 cm magasan belesimítjuk a tésztát. Lassú tűzön kb. 15 percig sütjük. Tálaláskor a tésztát tálra borítjuk (így a pirosra sült fele kerül felülre), és salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.