Felfőzzük a tejet az első adag kókuszreszelékkel és egy rúd valódi vaniliával. (Ha a tejet vaníliával főzzük fel, akkor nem kell vaniliás cukor a későbbiekben).
Ha kihűlt, akkor összekeverjük először a száraz alapanyagokat, majd a mézzel és tejjel összegyúrjuk.
Ha nem érezzük elég édesnek, akkor adunk hozzá még cukrot.
Ha nem elég nedves mert a kókuszreszeléknek ragadnia kell rá, akkor adunk még hozzá tejet.
Apró golyókat készítünk a masszából és beleforgatjuk a maradék kókuszreszelékbe.
Megjegyzés
Rumos meggyel töltve mennyei. Én mindig hiányoltam a kókuszt a golyók belsejéből, ezért az én változatom igazán kókuszos!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.