Elkészítés: A lisztet a vajjal gyorsan összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a porcukrot, a sütőport, a tojássárgákat, a tejfölt, és egyneműt omlós tésztává gyúrjuk. Ezután lefóliázva 1 órára hűtőbe tesszük pihenni.
Lisztezett gyúródeszkára borítjuk, 25 centis rúddá sodorjuk, és éles késsel 25 egyforma darabra vágjuk. Most a tésztadarabokat egyesével 10 centi hosszúra kisodorjuk, gyűrű alakúra formázzuk, a két végét összenyomjuk, és megkenjük felvert tojással. Végül a tojásos felével belemártjuk a durvára vagdalt pisztáciába, visszafordítjuk, a pisztáciát kézzel kicsit rányomjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, kihűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.