Elkészítés: A megmosott paradicsomot egy nagy fazékba darabolom, felteszem főni, és addig főzöm, amíg a héja el nem kezd besodródni, közben néha kevergetem.
Amikor már besodródott, leveszem a tűzről, és paradicsom passzírozóval átpasszírozom, majd visszateszem a nagy fazékba, és újra főzöm, a kívánt sűrűségig (ez mindenkinek saját igénye szerint változik), nekem ez kb. 3 órát vesz igénybe. A végefelé nagyon sokat kell kevergetni, mert hamar leragad.
Ha a már elég sűrű, az összes hozzávalót belepakolom egyesével, és mindegyik hozzávaló után főzöm kb. 3-4 percig, majd csak ezután adom hozzá a következőt. Közben kavargatom! Ha az összes hozzávaló benne van, még 15-20 percig főzöm.
Ezután kimosott befőttes üvegekbe töltöm, és 24 órára száraz dunsztba teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.