Elkészítés: A tejet langyositsuk meg, keverjük el benne a cukrot, majd morzsoljuk bele az élesztőt, futtassuk fel. A lisztet, a reszelt sajtot, a sót, a margarint, a tejfölt, a futtatott élesztőt és a tojást gyúrjuk jó alaposan össze. Majd meleg helyen kelesszük 10-20 percig. Megint gyúrjuk át, és ismét kelesszük 10-20 percig.
Majd lisztezett deszkán nyújtsuk ki, és fánkszaggatóval szaggassuk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgassuk, és kenjük meg a paradicsomos szósszal. Szórjuk meg sajttal, és süssük pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.