Elkészítés: 6 tojást felverünk 6 evőkanál cukorral, beletesszük a 6 evőkanál diót, 2 evőkanál lisztet és a sütőport. Kerek formában megsütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük 20 dkg porcukorral és 6 tojás sárgájával. Hozzáadjuk a 15 dkg diót, a darált kekszet és a narancslét. Hűtőben 30 percet állni hagyjuk, ezután rákenjük a piskótára.
A habhoz 6 tojás fehérjét felverünk 30 dkg porcukorral, majd hozzáadunk 6 evőkanál pörkölt cukrot. Pár percig még keverjük, hogy kihűljön a hab, majd rákenjük a krémre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.