A pljeskavicához először a húst készítjük el. A darált marhanyakat és a darált báránylapockát egy tálba tesszük. Rászórjuk a szódabikarbónát, a sót és a borsot és jól összekeverjük és a legalább 2-3 órára a hűtőbe tesszük.
A vöröshagymát apróra vágjuk, és a felhevített zsíron elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a kisebb kockára vágott paprikát, paradicsomot, megszórjuk ízlés szerint sóval, borssal, fűszerpaprikával és néhány percig főzzük.
A húsból kis rudakat, kolbászkákat formázunk. Forró grillrácson, grilllapon kevés zsiradékkal megsütjük, oldalanként 2-3 percig.
A koktélparadicsomot kisebb cikkekre, a lila hagymát karikákra vágjuk.
A pitát félbe vágjuk. Megtöltjük a paprikás raguval, elhelyezünk benne 4-5 húsrudat, végül rakunk bele koktélparadicsomot és lila hagyma szeleteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.