Kitekerjük, majd lisztezett deszkára tesszük a hűtött leveles tésztát.
Lisztbe mártogatott pizzaszeletelővel 9 (vagy 12) nagyjából egyenlő részre vágjuk, majd egy tányéron felhalmozzuk úgy, hogy minden téglalap közé egy csipet liszetet szórunk, hogy ne ragadjanak össze.
A sajtot és a sonkát kokázzuk fel, a csokoládékat törjük össze kis darabokra.
A téglalapok kétharmadát kenjük meg pizzaszósszal, egyharmadába tegyünk sajtot, egyharmadába sonkát és sajtot. Azüresen maradt egyharmadba tegyünk 2-2kocka ét- és tejcsokoládét.
A téglalapok szélét kenjük meg tojásfehérjével, és formázzunk belőlük tetszőleges alakzatokat: batyut, golyót, háromszöget, kiflit.
Helyezzük sütőpapírral béleltsütőlapra, egymástól 3-4 centire a tésztacsomagokat, és kenjük le mindegyiket tojássárgájával. 195 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt süssük őket aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.