Egy tálkában megolvasztjuk a vajat, majd beleöntjük a parmezánt, a zúzott fokhagymákat, a sót és a fűszereket.
A konyhakész leveles tésztát kitekerjük, és vékony csíkokra vágjuk, majd csomót formázunk belőlük, és egyenkét sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket.
A tésztacsomókat bőségesen megkenjük a parmezános fűszeres vajjal, majd 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a fokhagymás tésztacsomó
Megjegyzés
Egyszerűen, gyorsan elkészíthető sós vendégváró falatkák.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.