Elkészítés: A porcukrot, a zsírt, a mézet, a tejet és a tojást gőz fölött összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, amiben elkevertük a szódabikarbónát. 3 részre osztjuk. Kettőt lappá nyújtunk/gáztepsi nagyságú/, és megsütjük a tepsi hátulján. A harmadik részbe belegyúrjuk a kakaót, és 12 egyenlő részre osztjuk. Akkora rudakat sodrunk amekkora lapokat sütöttünk, és ezeket a rudakat is megsütjük.
A krémhez kevés tejben elkeverjük a pudingokat, a lisztet és a vaníliás cukrot, majd a többi tejet is hozzáöntve sűrű krémmé főzzük. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt főzött krémmel összekeverjük. Az első lapra rákenjük a krém felét, erre tesszük a kisült rudakat, majd rákenjük a krém másik felét, és befedjük az utolsó lappal. Tetejére porcukrot szórunk (vagy csokival bevonjuk). Egy éjszakát hagyjuk puhulni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.