Elkészítés: A pudingporokat a tejjel és a cukorral felfőzzük, kihűtjük.
Hozzákeverjük a tejfölt.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 2 cipót formálunk. Egyenként tepsi méretre kisodorjuk (25×39 cm).
Egyiket a sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, rá a tejfölös pudingos krém kerül, melyet egyenletesen elsimítunk. Befedjük a másik kisodort lappal, villával megszurkáljuk. Előmelegített sütőben megsütjük.
A cukormáz hozzávalóit kikeverjük, addig keverjük, míg a cukor el nem olvad. A kihűlt tésztára kenjük, elsimítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.