A megtisztított pulykaszárnyat lábasba helyezzük, és hozzáadjuk a húslevesalaplevet. Megtisztítjuk, majd felaprítjuk a hagymát, és a leveshez adjuk a felaprított vegyes zöldfűszerrel együtt. Felöntjük vízzel, majd alaposan megsózzuk és megborsozzuk.
Lefedve felforraljuk, majd 30 percig főzzük. Kivesszük a szárnyat, kicsontozzuk, a húst falatnyi darabokra vágjuk.
Megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, és a leveshez adjuk, és további 15 percig főzzük. A leves felét botmixerrel pürésítjük, újra összeöntjük, majd hozzákeverjük a tejet. Összemelegítjük a félretett pulykahússal, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.