Elkészítés: Először elkészítjük a tésztát. A sütőporral elkevert és átszitált lisztet a margarinnal gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk, ügyelve arra, hogy a margarin miinél kevésbé olvadjon meg, majd a porcukorral, a tojások sárgájával és 1,5 dl tejjel összegyúrjuk, omlós tészta állagúra. Jól belisztezett deszkán 3 db egyforma, kb. 1,5-2 cm vastagságú lapot nyújtunk, és sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 13-15 percig sütjük. Ha a lapok kihűltek, az egyiket habüstbe kis darabkákra törjük, majd a maradék tejet (3 dl) felforraljuk, és leöntjük vele.
Ezután elkészítjük a krémet. Robotgép segítségével a vajat először magában, majd a cukorral habosra keverjük, ezután kézi habverővel hozzákeverjük a rumot, a lekvárt és a kakaót, majd mindezt beleforgatjuk az összetördelt tésztalapba, és fakanál segítségével jól összekeverjük. Az így kapott krémet a két lap közé töltjük. Ezután a tetejéhez a 4 tojásfehérjét félig felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük keményedésig. Vízgőzre állítjuk, ahol 4-5 percig verjük. A felső tésztára kenjük. Az étcsokoládét megolvasztjuk, hozzákeverünk 2 evőkanál étolajat, és ezt a sütemény tetejére csurgatjuk, majd villával megcifrázzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.