Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzákeverjük a szódabikarbónával elkevert lisztet és a tojások habját. Kikent, lisztezett tortaformában megsütjük, majd deszkára borítva kihűtjük. A tetejéről egy ujjnyi lapot vágunk, az alsó rész belsejét kiskanállal kikaparjuk. A kikapart morzsát leöntjük 3 evőkanál rummal. Habosra keverjük a vajat a cukorral meg a tojások sárgájával, hozzáadjuk a rumos morzsát, és betöltjük a tészta üregébe. Ráhelyezzük a felső lapot, és leöntjük csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.