Elkészítés: A tésztához gáztepsiben 6 tojásból lapos piskótát készítek. A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kevés cukorral és pici sóval kemény habbá verem, a tojásos sárgáját a többi cukorral, a citromhéjjal és az olvasztott margarinnal szintén jól felverem géppel. Hozzáadom a lisztet és a sütőport, végül beleforgatom a fehérje habját is, és 170 fokra előmelegített sütőben, alufóliával bélelt tepsiben, 10-12 percig sütöm.
Ha kihűlt, 3 felé vágom. Az egyik lapot apró kockákra vágom (2x2 cm-re), ezt fogom bekekeverni a kakaós-kávés masszába.
A töltelékhez egy tálban megolvasztom a margarint, és beleteszem a többi hozzávalót (kakaópor, kávé, fahéj, mandula, mazsola, rumaroma, cukor), felszívja az összes nedvességet.
Az alsó lapot megkenem lekvárral, erre halmozom a tölteléket, ráteszem a fedőlapot, lenyomkodom, és hűtőbe teszem dermedni.
A pudingot 4 dl tejjel és 4 kiskanál cukorral elkészítem, majd beleolvasztom a margarint is. Megkenem vele a süti tetejét és az oldalát is, majd cukorral megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.