Elkészítés: A káposztaleveleket forró ételízesítős vízben előfőzöm. A hagymát apróra vágom, olajon megpirítom, hozzáadom a darált húst, a fokhagymát, sót, feketeborsot, majd mikor majdnem kész a hús, a majorannát is. Közben a rizst ételízesítős vízben majdnem készre főzöm.
Egy hőálló tálat vékonyan kikenek vajjal, és egy pici zsemlemorzsával megszórom. Belehelyezek egy sor kelkáposztát, ráteszem a húst, arra a rizst, majd következik a tejföl. Ezt addig rétegezem (kb. 3-4 sor szokott lenni), míg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére kelkáposzta kerüljön, tejföllel meglocsolva. Sütőben pirulásig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.