Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. Meghámozzuk, karikára vágjuk, és lerakjuk egy tepsi (vagy jénai) aljára, amit előzőleg kiolajoztunk. A lerakott burgonya szeletekre egyenletesen rácsorgatjuk a tömlős sajtokat, majd a karikára vágott kolbászt is elterítjük rajta. A hússzeleteket előzetesen a szokásos módon előkészítjük, sózzuk, panírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
A kisütött rántott húsokat aztán a rétegesen lerakott hozzávalók tetejére rakjuk, egymás mellé. A tetejüket megszórjuk reszelt trappista sajttal, és a sütőbe tolva kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.