A sertéskarajt egyben kivágjuk (a csontját levesbe főzzük), a szűzpecsenyét lefejtjük róla. A húst szeletekre vágjuk, kicsit klopfoljuk, sózzuk a szűzpecsenyét érmekre vágjuk, azokat csak tenyérrel lapítjuk kissé, sózzuk, borsozzuk.
A bordaszeleteket a szokásos módon, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró zsiradékban kisütjük.
A krumplit lereszeljük, belenyomjuk a fokhagymát, hozzákeverjük a tojást, és annyi lisztet, hogy kissé folyós maradjon a tészta, sózzuk, borsozzuk. A szűrérméket először lisztbe, majd a krumplismasszába mártjuk, forró zsiradékban kisütjük. A tetejére tejfölt és reszelt sajtot tesszünk.
Köretnek jó hozzá a párolt rizs, de krumplipürével is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.