A húst vékonyra felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, és állni hagyjuk.
A burgonyákat közepes sajtreszelőn lereszeljük, és megsózzuk. Kicsit állni hagyjuk, hogy levet eresszen, majd jó alaposan kinyomkodjuk, sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük. Ezután hozzáadjuk a tojásokat és a lisztet. A húst lisztbe forgatjuk, utána a krumplis masszába.
Serpenyőben, nem túl forró olajon lassan kisütjük (kb. 5 perc alatt), hogy a hús és a burgonya is átsüljön.
Ha megsült, konyhai papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges olajat felitassuk. Tálaláskor megkenjük a húsokat fokhagymás tejföllel és rászórjuk a reszelt sajtot.
Megjegyzés
Egyszerű, laktató, nagyon finom étel, kezdőknek is ajánlom. Tipp, ha a massza nem akar rátapadni a húsra: A hús egyik felére tegyünk a masszából, és egyengessük el rajta, ezután a krumplis felével helyezzük a forró olajba, majd ezután egyből a hús felső felére is tegyünk a masszából, így nem fog lejönni róla.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.