A húst kiklopfoljuk, megsózzuk. A megtisztított fokhagymát apróra vágjuk. A húst a fokhagyma felével együtt a tejbe áztatjuk. Egy órát állni hagyjuk, de ez lehet akár egy egész éjszaka is.
A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk, és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
A húst lecsepegtetjük, majd a tejből a tojással, némi borssal, a reszelt burgonyával és a liszttel sűrű masszát keverünk. (Annyi lisztet tegyünk bele, hogy egy sűrűbb palacsintatészta-állagot kapjunk.) A húst beleforgatjuk egy kevés lisztbe, majd a masszába, és forró, bő olajban kisütjük.
A tejfölt elkeverjük a maradék apróra vágott fokhagymával és egy kis sóval. Tálalásnál a fokhagymás tejfölből a húsra teszünk, majd reszelt sajtot szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.