A karajt ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk, és bevagdaljuk a zsírosabb oldalait (a csontról lefejtett oldalakkal szembeni rész). Mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk.
A lisztet összekeverjük a pirospaprikával, és a karajszeleteket meghempergetjük benne. A tejfölhöz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, valamint a szintén apróra vágott füstölt tarját, és az egészet megsózzuk, -borsozzuk, majd alaposan összekeverjük.
Egy tepsit kibélelünk az angolszalonnával, rárakjuk a lisztes karajszeleteket, majd leöntjük a hagymás-tejfölös-tarjás keverékkel, ráreszeljük a sajtot, és az oldalainál óvatosanfelöntjük 1 dl vízzel.
200 fokon egy órán át lefóliázva sütjük, pároljuk, majd további kb. fél órán át sütjük fólia nélkül, hogy a sajt a tetején megpiruljon. Párolt zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.