A krumplikat megpucoljuk, és apró lyukú sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a tojásokat, a lisztet, ízesítjük sóval, borssal majd félreteszük kicsit pihenni, hogy összeérjen.
A húst megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és nem túl vékonyra kiklopfoljuk. Kicsit megsózunk minden szeletet, először lisztben, majd a krumplis masszában jó alaposan megforgatjuk. Majd serpenyőben, közepes lángon, olajban megsütjük. Ha szép aranybarna, kiszedjük és papírtörlőn lecsöpögtetjük.
A húsok tetejét megkenjük fokhagymás tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.