A csirkemelleket vágjuk félbe vágjuk, majd keresztbe is (óvatosan, a kezünkre ügyelve). Kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, és hűtőszekrényben pihentetjük kb. fél órát.
Közben a zöldségeket meghámozzuk, a reszelő durva fokán lereszeljük, és kinyomkodjuk a levét. Hozzáadjuk a tojást, egy kis sót, a fél evőkanál tápióka keményítőt, és 1 evőkanál szezámlisztet, és jól elkeverjük. A maradék liszteket összekeverjük, és egy tányérba tesszük.
A kókuszzsírt egy serpenyőben feltesszük melegedni, vigyázzunk, hogy ne legyen túl forró, mert a bunda hamar megéghet, és a hús nyers marad!
A húsról egy papírtörlővel leitatjuk a felesleges nedvességet, és egyesével a lisztkeverékbe, utána a zöldségmasszába forgatjuk úgy, hogy teljesen beborítsa. Azonnal a serpenyőbe helyezzük és mind a két felét szép pirosra sütjük.
A kókuszjoghurthoz hozzákeverjük a lereszelt fokhagymát.
A sajtot lereszeljük. Tálaláskor a húst a fokhagymás szósszal meglocsoljuk, és megszórjuk a sajttal. Tálalhatjuk friss zöldségekkel, sütőtökkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.