Elkészítés: A padlizsánt és a cukkinit hosszában kettévágom, majd megint kettévágom és felszeletelem, a paprikát kettévágom, majd karikára vágom, a hegyes paprikát és a chilit karikára vágom, a paradicsomot negyedelem, a hagymákat aprítom.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, majd ráteszem a paprikákat, a padlizsánt és a cukkinit, végül a paradicsomot. Fűszerezem. Közben felteszem a tésztát főni.
Amikor a tészta al dente (11 perc) megfőtt, leszűröm, hozzákeverem a zöldségekhez, belekeverem még az olívabogyókat is, tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.