Elkészítés: A tésztát összeállítjuk, langyos tejjel eldolgozzuk. Átkelesztjük legalább 3-szor. Ha a tészta megkelt, egy tepsiben kinyújtjuk (az enyém 30*40 cm). A berácsozáshoz félreteszünk egy kis tésztát.
A rebarbarát meghámozzuk, majd kb. 3 cm-es darabokra vágjuk, és 4-5 evőkanál barnacukorral megfuttatjuk, amíg mást színt kap. Leszűrjük a keletkezett lét, kihűtjük.
A kelt tésztát a vékonyra nyújtott marcipánnal és a rebarbarával töltjük. A maradék élesztős tésztával berácsozzuk. Előmelegített sütöben kb. 30 percig 175 fokon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.