Elkészítés: Kevés étolajat serpenyőben felhevítek, beleteszem a szálasra vágott vöröshagymát, apróra vágott fokhagymát, vékonyra vágott káposztát, félig megpárolom, majd hozzáadom a fűszereket. Lassú tűzön, fedő alatt párolom kb. még 5-6 percig. Ezalatt karikára vágom a kolbászt, és felverem a tojásokat, melyekhez csipetnyi sót és tojásonként kb. 1 evőkanál vizet adok. A kolbászt beleteszem a hagymás pároltkáposztába, fedő nélkül párolom, 1-2 perc után, mikor már zsírját ereszti, hozzáadom a felvert tojásokat, majd újra lefedve addig sütöm tovább, míg megszilárdul. Az eredmény a képen látható!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.