Elkészítés: A cukrot, az olajat, a narancslevet, a vaníliás cukrot és az enyhén felvert tojásokat összekeverjük. Egy másik tálban pedig a száraz hozzávalókat: a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót és a fahéjat vegyítjük össze. Ezután a két keveréket alaposan elkeverjük, majd beletesszük a reszelt répát és a darált diót. Lisztezett, vajazott tortaformába tesszük, és 180 fokos sütőben kb. 40-45 percig sütjük. Miközben sül a tortánk elkészítjük a krémet.
A krémhez a krémsajtot a porcukorral fényesre keverjük, hozzáadjuk a vaníliakivonatot és a narancs finomra reszelt héját. Ha kész a torta, kiborítjuk a formából, és hagyjuk kihűlni, majd kettévágjuk lapjával, és megtöltjük a krém 1/3-ával, a többi krémmel pedig bevonjuk a tortát. A tetejét kókuszreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.