Elkészítés: A habcsókhoz kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Tovább verve apránként beleszórjuk a cukrot. A fehérjehabot habzsákba töltjük, majd sütőpapírral bélelt tepsire kb. 40 mogyorónyi pöttyöt nyomunk. A sütőben, az ajtaját kissé nyitva hagyva, 100 fokon (középen, légkeverésben 90 fokon) 1 óra 30 percig szárítjuk.
A habcsókokat hagyjuk teljesen kihűlni, és a további felhasználásig légmentesen lezárva tároljuk.
A lisztből, a cukorból, a sóból, a tojásból és a vajból tésztát gyúrunk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, és 2 tepsit sütőpapírral kibélelünk.
A tésztát 2 frissen tartó fólia között vékonyra nyújtjuk. Kb. 5,5 cm-es köröket szaggatunk ki belőle. A körök feléből egy másik, 3 cm átmérőjű kört is kiszúrunk, így gyűrűket kapunk. Mindegyik körre egy-egy gyűrűt fektetünk, és a tepsire rakjuk őket.
180 fokon 15 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A tortabevonót felolvasztjuk, és a linzereket díszítjük. Minden linzer közepére kb. 1 teáskanál lekvárt teszünk. Közepére 1-1 habcsókot helyezünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.