Elkészítés: A tésztához a margarint a mézzel, a porcukorral és a tojásokkal gőz fölött kikeverjük. Még melegen hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát, ha szükséges, pici tejet, összegyúrjuk, és 2 cipót készítünk belőle.
Egyenként kinyújtjuk, és zsiradékkal megkent, lisztezett tepsi hátán, 180 fokon külön-külön megsütjük őket (kb. 10-12 perc alatt kész).
A krémhez a pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, megfőzzük. A ribizlit leszemezzük, 10 dkg-ot szitán áttörünk, hozzáadunk még 10 dkg szemes ribizlit, és a kihűlt pudinghoz keverjük.
Az egyik lapot megkenjük a ribizlis krémmel, majd rátesszük a másik lapot.
A tejszínt a habfixálóval elkeverjük, felverjük, és bevonjuk vele a sütemény tetejét. A megmaradt ribizliszemekkel díszítjük. 1-2 óra puhulás után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.