Elkészítés: A hagymát, a fokhagymát és a paprikát megtisztítjuk, kockára vágjuk. A sárgarépát apró csíkokra vágjuk vagy lereszeljük.
A hagymát, fokhagymát, répát, paprikát chilivel megszórva néhány percig pároljuk az olívaolajon. Hozzáadjuk a paradicsomkonzerveket, és kis lángon addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd (kb. 20 perc). Közben megfőzzük a tésztát, megtisztítjuk a bazsalikomot. Mielőtt a mártás elkészülne, bazsalikommal, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. A lecsepegtetett tésztát tányérokra osztjuk, ráöntjük a mártást, megszórjuk a sajttal, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.