Elkészítés: 1. Gyúrjuk össze a hozzávalókat a lekváron és a gyümölcsön kívül.
2. Kenjünk ki margarinnal, és lisztezzünk ki egy kerek tepsit. Közben melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
3. A masszát szedjük 2 részre. Az egyiket helyezzük a tepsibe, és lapogassuk bele, hogy elfedje az egészet. Kenjük be lekvárral.
4. Mossuk meg a ringlókat, magozzuk ki, felezzük meg őket, és helyezzük körkörösen a pitére. Végül a maradék tésztából sodorjunk körbe egy karimát a pitének. A többivel meg díszíthetjük kedvünkre a pite tetejét (én egyszerűen csak bepöttyöztem vele). :)
5. Süssük körülbelül 40 percig, míg szép aranybarna lesz a pite.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.