Elkészítés: Megmossuk a rizst, hozzáadjuk a fél rúd vaníliát (vagy 1 csomag vaníliás cukrot), és a 8 dl vízzel felhigított tejben - lassú tűzön - puhára főzzük. (Ha kell, az elfővő tejet vízzel pótoljuk.) A tojások fehérjéből habot verünk. A sárgákat jól kikeverjük a cukorral, 1 evőkanál vajjal és a fél citrom lereszelt héjával. Ha már a főtt rizs langyosra hűlt, hozzákeverjük a cukros tojássárgát, majd a habot is beleforgatjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, meghintjük zsemlemorzsával, és elterítjük benne a rizst. Előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.