1. A burgonyákat megpucoljuk és megmossuk, majd egyforma méretűekre vágjuk. Egy nagyobb edénybe tesszük a burgonyát, felöntjük vízzel, megsőzzuk és megfőzzük.
A megmosott csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, majd megsózzuk. Rizslisztbe forgatjuk, utána belemártjuk a felvert tojásba, majd ismét meghempergetjük riszlisztbe.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a kókuszolajat és kisütjük benne a húsokat.
Amikor a burgonyák széle megkerekedett, akkor leöntjük róla a vizet, amiben főztük. Ízlés szerint sót, kevés olívaolajat és zabtejet adunk hozzá, majd jól összedolgozzuk és pépesre törjük. A húst és a burgonyát a kedvenc zöldségeinkkel tálaljuk.
Megjegyzés
Ez a legfinomabb diétás étel, amit valaha ettem! Magyar szájízre szabva ?-)
Fotó és recept: Hogyanfogyjak.com
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.