Elkészítés: A hozzávalókból kikeverjük a pácot. A csirkeszárnyakat megmossuk, leitatjuk róluk a vizet, levágjuk a szárnyvégeket (rajta is maradhat, de így könnyebb pácolni-sütni), és bepácoljuk. Erre legjobb egy hűtőzacskó. Legalább egy éjszakára hűtőben állni hagyjuk, hogy alaposan átjárják az ízek.
A sajtkrémet és a főzőtejszínt homogén krémmé dolgozzuk. Egy másik edényben a tojást és a tojássárgáját az ecettel összekeverjük. Itt mindenképp használjunk konyhai robotgépet vagy kézimixert! Állandó keverés közben lassan csurgatva, mintha majonézt készítenénk, adjuk mozzá az olajat. Keverjük sűrűre, majd keverjük a krémsajtos keverékhez. Sóval, borssal ízesítsük (vigyázat, a krémsajt enyhén sós!). Tálalásig tartsuk a hűtőben.
Most már kezdhetjük sütni a csirkeszárnyakat. Vegyük ki őket a pácból, csöpögtessük le a felesleget (ne töröljük le), forgassük lisztbe, és forró olajban (ajánlatos fritőzt használni) 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük (vigyázzunk, mert ha túl forró az olaj, akkor a külseje megfeketedik és keserű lesz, míg a hús nyers marad), majd papírtörlőn leitatjuk.
Az elnegyedelt salátafejekkel kibéleljük a salátástál alját, amire rácsurgatjuk a sűrű salátaöntetet. A pirítósokat vágjuk kis kockákra, és csak a legvégén szórjuk a tetejére. Díszitsük zöldségekkel kedvünk szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.