Elkészítés: A szeletelt marhahúsokat a fenti alapanyagokból összeállított pácban 2 napig hűtőben pácoljuk.
A rostonsütőt felmelegítjük, és egy kevés vajat hevítve a hússzeleteket beletesszük úgy, hogy a pácot késsel letoljuk róla, és besózzuk, borsozzuk.
Egy - a szeletsütő méreténél valamivel kisebb - lábasban vizet rakunk, és ezt rátesszük a sülő húsokra nehezéknek. A sütési idő 3-5 perc között van oldalanként, ne mozgassuk, csak egyszer fordítsuk meg.
(Nálunk a 4 perc bevált, már nem véres, de még szaftos.)
A húsról a pácot kevés vajon kis lángon kevergetve készre sűrítjük.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.