Elkészítés: A sütőt 180 fokra (a légkeverésest 160 fokra) előmelegítjük. A forma minden mélyedésébe egy-egy szelet sonkát teszünk úgy, hogy a vége kétoldalt kilógjon. A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, és durvára reszeljük. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk és karikákra vágjuk. A rozmaring leveleit letépkedjük, finomra aprítjuk. A maradék sonkát vékony csíkokra vágjuk. A tojásokat a burgonyával, a sonkacsíkokkal, az újhagymával, a rozmaringgal és a liszttel elkeverjük. Jól megsózzuk és megborsozzuk. A burgonyás tésztát a muffinsütőforma mélyedéseibe öntjük, ráhajtjuk a sonkaszeletek végeit. A sütőben, középen, 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.