Elkészítés: A báránycsülköket leinazom (mi így szeretjük), majd sózom, borsozom. Pár evőkanál olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról), majd egy előre már beáztatott római tálba teszem őket.
A maradék olívaolajon megsütöm a felkarikázott nagy fej hagymát, ráöntöm a csülkökre, majd rászeletelek 3 gerezd fokhagymát. A marhahúsleveskockát felfőzöm 2 dl vízben, és ezt is ráöntöm a csülkökre, hozzáteszem a 2 dl száraz fehérbort. Még egy kicsit megsózom, rászórok egy kis kakukkfüvet, és ráteszem a 4 darabba tépett rozaring szálakat.
1,5 órát párolom, majd leveszem a tetőt, és kicsit megpirítom. Bármilyen köretet kínálhatunk hozzá, én mentás zöldborsópürét csináltam legutóbb hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.