A megmosott húst sózzuk be, kenjük meg zúzott fokhagymával, szórjuk meg köménymaggal, majoránnával, rozmaringgal és kakukkfűvel.
A fűszeres húst tegyük egy zsiradékkal kikent tepsibe. Mindkét oldalát gyorsan süssük át, majd öntsünk alá forró vizet.
Tegyünk rá vajkockákat, majd fedjük le a tepsit, és süssük a húst 200°C-os sütőben kb. 50 percig. A sütés vége előtt a tepsit takarjuk ki, a húst locsoljuk meg a saját levével, majd süssük ropogósra. Burgonyával és vöröskáposztával tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.